LanaGrossaCoolWool

Tips en trucs over breien die u moet kennen.

 

Als je vaak breit, ben je waarschijnlijk een hobbybreister die af en toe een hoed of deken maakt voor cadeautjes, of je breit vooral voor de uitdaging om je vaardigheden voor elk nieuw stuk te verbeteren. Gevorderde breiers zijn vaak op zoek naar patronen, kaarten en hulpmiddelen om hen te helpen nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

 

Ze hebben hun eigen patronen, garenvoorraad en uitrusting, allemaal perfect gesorteerd en klaar voor gebruik. Ze hebben altijd twee of drie werken in uitvoering en vinden het ook moeilijk om zich aan één onderneming te binden. Hiel Breien is eigenlijk goed.

 

Breiers kunnen items maken met behulp van verschillende technieken, waaronder de hieronder besproken technieken. Het is niet ongebruikelijk om breitechnieken te combineren, stel je bijvoorbeeld voor dat je het lichaam van een kledingstuk op een computer maakt en vervolgens met de hand een mooie ribbel aanbrengt. Omslag Breien wordt door veel mensen gedaan.

 

Handspinnen: de meeste mensen associëren breien met de conventionele methode waarbij twee naalden en een bol garen worden gebruikt. Dit is nog een heel oude en traditionele manier van breien. Handbreitechnieken omvatten het gebruik van de specifieke ribbelsteek voor snelle en eenvoudige stukken, evenals delicate koorden, kantpatronen, contoursteken en kleuraanpassingen om dierbare erfstukken te maken. Je moet een goed breipakket hebben.

Handbreien heeft een traditie die teruggaat tot net voor de jaren 1600, maar dit weerspiegelt alleen de registratie van die praktijk van breien. Er is eigenlijk veel discussie in de literatuur over de vraag of objecten die bij oude monumenten zijn ontdekt, geweven of anderszins gebreid zijn. Haakpakket Deken is erg populair.

 

Computerbreien: het lijkt erop dat de specifieke industriële breimachines rond 1600 zijn uitgevonden om gebreide stukken gemakkelijker en effectiever te maken. De apparaten werden aanvankelijk met scepsis begroet omdat men vreesde dat ze het levensonderhoud van arme vrouwen, die afhankelijk waren van het geld dat ze verdienden voor het breien van producten thuis, in gevaar zouden brengen. Lana Grossa Cool Wool wordt op veel plaatsen gebruikt.

 

Handbreiers zouden een duidelijk voordeel hebben ten opzichte van machinebreiers in de vroege dagen van machinaal breien, omdat met de hand breien patronen veel sneller kan veranderen voor modeaanpassingen. Handbreiers kunnen zelfs op elk moment en vanaf elke plaats werken. Computerknitters mochten alleen overdag werken en moesten daarna bij hun machine blijven. Lang Yarns Jawoll is uitstekend.

 

Weefgetouwen breien: Weefgetouwen breien blijft een nieuwere term, vanwege de recente introductie van kleurrijke plastic weefgetouwen die verkrijgbaar zijn in ambachtswinkels, evenals de diverse ontwerpen die met weefgetouwen kunnen worden gemaakt. Weefgetouwen daarentegen dateren van vóór de uitvinding van de eerste breimachines. U kunt Sokkenwol Kopen tegen redelijke tarieven kopen.

 

Peg-frames werden de oorspronkelijke naam voor het breien van weefgetouwen. Het markeringsframe werd voor het eerst genoemd in 1535. Een markeringsframe wordt gedefinieerd als een set pennen die in het bijzonder in een rij of anderszins op een vaste basis zijn aangebracht. Steken worden inderdaad meestal op de naalden gemaakt door elke pin als slechts een steek te beschouwen. Breisteken worden gemaakt door de draad twee keer om de hele pinnen te wikkelen en de onderste lus over de bovenste lus te halen.