mooigemaakt Hiel Breien

De basisdingen die je moet weten voordat je begint met breien.

 

Breien is een van de meest beoefende soorten handwerk. Breien is een soort handwerk dat zich onderscheidt door het gebruik van lussteken die door elkaar worden gesleept. Breien wordt veel gebruikt om kleding en accessoires te maken, zoals hoeden, sjaals, handschoenen, truien, maar ook dekens en andere Afghanen.

 

De meeste commercieel vervaardigde gebreide producten worden gemaakt met breimachines, waarvan de hoge snelheid vereist is om aan de behoeften van de wereldeconomie te voldoen. Omslag Breien- machines daarentegen hebben het menselijke breien niet vervangen; integendeel, breien heeft onlangs een comeback in populariteit gezien als specifiek een ambacht en plezier. Hiel Breien is populair.

 

Een van de beste dingen van breien hier is dat je een breed scala aan producten kunt maken met dezelfde vrij eenvoudige processen. Het gebruik van een ander garen en een unieke steekvariatie kan resulteren in een heel ander eindproduct. 

 

11.jpg

 

 De geschiedenis van breien

 

Breien is al in het eerste millennium ontdekt door archeologen. Breien bestaat duidelijk al heel lang. Van de oude Egyptenaren wordt bijvoorbeeld aangenomen dat ze veelkleurige sokken en andere accessoires hebben gebreid. Er wordt algemeen aangenomen dat de specifieke oude Arabieren de eersten waren die breien gebruikten om dekens en kleding te produceren. Haakpakket Deken is eigenlijk heel goed.

 

Tot de komst van de specifieke breimachine was de geschiedenis van het breien vrij eenvoudig. De functie van het breien werd drastisch veranderd door de uitvinding van de specifieke breimachine. Breien was een belangrijke activiteit voor veel huishoudens voordat het werd geïndustrialiseerd, als een manier om zowel warm als gekleed te blijven. Na de uitvinding van de breimachine werden dekens en kledingstukken tegen veel lagere kosten in massa geproduceerd. Als gevolg hiervan is breien nu grotendeels een vrijetijdsbesteding. Knitters houden ervan om met elkaar om te gaan. Breien is populair omdat het een zeer prettige methode kan zijn om de tijd door te brengen en je zorgen te verzachten. Hun hobby's worden vaak aangeboden als cadeau, wat u geld kan besparen. Lana Grossa Cool Wool heeft de voorkeur van veel mensen.

 

De demografie van Knitting verandert ook. Breien was ooit grotendeels het domein van oudere dames. Breien daarentegen wordt steeds populairder onder jongere generaties. Volgens bepaald onderzoek is breien in populariteit gestegen tot wel 150 procent onder de 25- tot 35-jarigen. Lang Yarns Jawoll was uitstekend.

 

Veel soorten

 

breien Inslagbreien en kettingbreien lijken de twee belangrijkste vormen van breien met rechte naalden te zijn. Inslagbreien gebruikt slechts één draad garen op een bepaald moment, hoewel het meer vatbaar is voor haken en ogen en voor runs. Kettingbreien, aan de andere kant, wordt over het algemeen gedaan door de machines, dus de meeste mensen denken aan inslagbreien wanneer ze aan breien denken. Rondbreien lijkt een andere belangrijke vorm van breien die vaak met de hand wordt gedaan. Deze methode maakt gebruik van een rondbreinaald en resulteert in een "buis" garen wanneer het wordt gedaan, waardoor het ideaal is voor sokken en sommige andere buisvormige items. U kunt bij Sokkenwol Kopen tegen redelijke tarieven.