Foto voor aan de muur

Wat moet u weten over fotolijsten?

Er zijn veel manieren waarop mensen fotolijsten gebruiken om Foto voor aan de muur te plaatsen. Sommigen zullen het gebruiken om hun certificaten te beschermen; sommigen zullen het gebruiken om hun verschillende prestaties te laten zien, anderen zullen het gebruiken om die gedenkwaardige foto's te bewaren die mijlpalen in hun leven markeren. Wat de reden ook is om een ​​fotolijst of Kunst voor aan de muur aan te schaffen, deze moet de grootte en kwaliteit hebben om het doel te dienen waarvoor deze is bedoeld.

De allereerste keer dat een fotolijst werd gebruikt, was om schilderijen te beschermen. Hoewel Betaalbare kunst voor aan de muur de grondlegger van het idee was, verschilt het op de een of andere manier van dat gebruik voor afbeeldingen doordat het geen glas bevat zoals fotolijsten. Tegenwoordig wordt het voor allerlei doeleinden gebruikt. Het is nu aan de gebruiker om te beslissen of hij Mijn foto op canvas wil, waarmee hij speciale ontwerpen en formaten in het frame kan verwerken. Dat gezegd hebbende, het volgende is een korte handleiding over frames en alles wat u er ooit over moet weten.

 

De grootte

De meeste mensen zullen een Foto printen op hout gemakkelijk omschrijven op basis van het formaat. Het is tenminste gemakkelijk om te zeggen dat ik een kleine lijst of een grote lijst wil. Qua afmetingen;

  • Kleine kaders tot Mijn foto mooi inlijsten hebben afmetingen die variëren van 3X3 inch tot 3,5 inch
  • Middelgrote frames variëren in grootte van 4 x 6 tot 6 x 8 inch
  • Grote frames hebben afmetingen in het bereik van 8 x 10 tot 9 x 10 inch
  • Extra groot frame bereik tussen 10x13 tot 12x18 inch
  • Posterframes hebben afmetingen tussen 16 x 20 en 20 x 28 inch

Hoewel dit standaardafmetingen zijn, kunnen kopers vragen dat frames op specifieke afmetingen worden gemaakt.

Er zijn ook verschillende soorten online foto-inlijsten, waarvan er enkele hieronder worden vermeld;

  • Schaduwboxen zijn diep met een glazen frame en kunnen worden gebruikt om meer dan één foto weer te geven
  • Floatframes zijn zo gemaakt dat de randen van de afbeelding zichtbaar zijn binnen het frame
  • Clip frames naar Foto printen en inlijsten zijn niet echt frames in de echte zin van het woord, maar worden nog steeds gebruikt om afbeeldingen als in frame weer te geven. Ze zijn meestal gemaakt van twee dunne transparante stoffen die van glas of plastic kunnen zijn waartussen de afbeelding is geplaatst. De afbeelding kan op zijn plaats worden gehouden door speciale clips.

Frame materiaal

Online lijstenmakerij kan worden gemaakt van verschillende soorten materiaal die onvermijdelijk de kosten van het frame zullen bepalen. Enkele materialen waaruit frames kunnen worden gemaakt, zijn onder meer;

  • Metalen kozijnen kunnen gemaakt zijn van verschillende soorten metaal en kunnen een verschillende afwerking hebben. Sommige kunnen van brons, messing of chroom zijn.
  • Kunststof kozijnen zijn een goede keuze als ze moeten worden opgehangen op plaatsen die veel gewicht kunnen dragen

Houten kozijnen zijn ook goed en zelfs heel gebruikelijk. De afwerking van houten kozijnen kan verschillen. Houtverf kan worden geverfd of verdwenen.