Our Classroom Website

De ce să angajezi o agenție SEO pentru afacerea ta?

 

Angajarea unei agenții SEO pentru a construi și pentru a consolida strategia de pozitionare pe web este un pas important pentru orice afacere. Dacă până acum ai încercat să te ocupi singur și totuși munca ta nu a dat rezultate, poate că a sosit momentul să angajezi o agenție SEO.

O astfel de alegere este o investiție de încredere. Acțiunile pe care poți pune  în aplicare datorită unei agenții specializate în marketing te vor ajuta nu doar la îmbunătățirea efectelor strategiei SEO dar și la o promovare Facebook eficientă, campanii facebook ads, etc.

Dezvoltarea unei strategii SEO necesită timp. Colaborarea cu o agenție implică o serie întreagă de acțiuni on-page și off-page care se înmulțesc pe măsură ce afacerea ta se dezvoltă. A avea o agenție care îți coordonează acțiunile SEO nu doar va oferi rezultate mai bune în clasament ci îți va economisi timp. Vei avea răgaz să îți dedici resursele interne afacerii tale, în timp ce agenția SEO se ocupă de toată munca tehnică.

Găsirea unei agenții SEO online nu este ceva complicat, dar găsirea agenției care se potrivește nevoilor afacerii tale este o poveste diferită. Prin urmare, îți oferim câteva sfaturi de luat în considerare atunci când alegi o agenție de promovare online.

Caută recenzii ale clienților

Referințele  despre agenție sau poveștile de succes sunt esențiale. Multe agenții SEO susțin că au mulți clienți și sunt experți, dar afirmațiile trebuie verificate. În cazul în care nu au o secțiune de mărturii pe website-ul agenției, există alte modalități prin care poți căuta recenzii.

Compania mea pe Google ar putea fi o opțiune excelentă pentru a citi experiențele clienților. Și anumite website-uri care conțin recenzii, cum ar fi  Trustpilot , te ajută să construiești o impresie corectă despre rata de satisfacție a clienților.

Asigură -te că oferă propuneri personalizate

Dacă agenția oferă doar pachete fixe, e bine să fii precaut. Deoarece strategia și efortul unei agenții SEO sunt diferite pentru fiecare proiect, de obicei, în funcție de tipul de afacere, este oferită o propunere personalizată. Agențiile care oferă un preț fix fără a lua în considerare natura afacerii pur și simplu nu sunt fiabile. Fie folosesc tehnici SEO gen Black hat, care vor sfârși prin a-ți penaliza site-ul web, fie nu au expertiza necesară pentru a realiza proiecte mari.

Verifica atent combinația de acțiuni on-page și off-page

Pentru a îmbunătăți SEO-ul unui site web, se recomandă să combini acțiuni on-page cu acțiuni off-page. Dar care este diferența dintre ele?

SEO pe pagină se referă la factori pe care îi poți controla pe propriul site web. De exemplu, includerea cuvintelor cheie în pe pagina de pornire sau optimizarea conținutului blogului, pentru a fi clasificate pentru noi interogări. SEO off-page se referă la factorii de clasare care apar pe website, cum ar fi backlink-urile de pe alte site-uri web.

Întreabă despre obiectivele pe termen scurt, mediu și lung

Este nevoie de timp pentru a vedea rezultatele acțiunilor SEO. Nu vei obține rezultate imediate, deci este important să ai răbdare. De aceea, este recomandat să întrebi o agenție SEO cât timp va dura până apar primele rezultate. La angajarea unei agenții SEO este indicat să se planifice o perioadă minimă de timp în care să poată fi măsurate primele rezultate. În plus, este important să știi care sunt obiectivele care vor fi atinse și când.

Dacă sarcinile SEO sunt efectuate bine, acest demers nu va influența doar clasamentul website-ului tău, ci și numărul de vizitatori. Nu te îngrijora dacă procesul este de durată, pentru că dacă acțiunile care sunt implementate sunt cele corecte, rezultatele nu vor întârzia să apară.