Bitcoin Code Review : All You Need to Know

Ei, Matti Rönkä ei ole sijoittanut Bitcoin Code-palveluun. Netissä leviävät huhut ovat huijareiden käsialaa. Vastaavien huijausten tarkoitus on käyttää julkisuuden henkilöitä ihmisten luottamuksen voittamiseksi ja näin saada ihmisiä antamaan esimerkiksi luottokorttitietoja huijareille. Olemme tutkineet Bitcoin Code tarkoin ja syvälliset tutkimuksemme osoittavat, että alusta ei näytä huijaukselta. Bitcoin Code toimii kuten lupaa ostaa ja myy Bitcoineja edistyneiden algoritmien ja tekoälyn avulla. Sinun olisi kuitenkin aina muistettava, että sijoittamiseen liittyy aina riski.

Antti Herlin kertoo haastattelussa bitcoin-sijoitushuijauksista, jotka perustuvat hänestä tekaistuihin kirjoituksiin. Hissiyhtiö Koneen toimitusjohtaja ja Sanoma-konsernin suurimpiin omistajiin lukeutuva Antti Herlin varoittaa Helsingin Sanomien haastattelussa netissä kiertävistä sijoitushuijauksista. Herlin kertoo saavansa viestejä ihmisiltä, jotka ovat menettäneet omaisuutensa kyseisiin huijauksiin. Netissä kiertää artikkeleita, joissa hän muka kertoo ansainneensa omaisuuksia sijoittamalla bitcoiniin.

Applen perustajajäsen Steve Wozniak on haastanut Youtuben oikeuteen bitcoin-huijauksiin liittyen. Bloomberg uutisoi Steve Wozniakin nostaneen oikeusjutun Youtubea vastaan. Applen perustajajäsenen mukaan huijarit käyttävät hänen ja muiden tunnettujen henkilöiden nimiä ja kuvia huijauksissa, joissa luvataan suuria tuottoja virtuaalivaluutta bitcoinille. Todellisuudessa huijarit vievät uhrien rahat. Iltalehti kertoi maaliskuussa vastaavasta huijauksesta, jossa käytettiin Bill Gatesin nimeä ja kasvoja. Bitcoin Code huijaus iltalehti Tuolloin huijarit kaappasivat Youtube-tilejä ja nimesivät ne muistuttamaan Microsoftin aitoja tilejä.

Hakkerit pääsivät tunkeutumaan tunnettujen henkilöiden Twitter-tileille. Iltalehti uutisoi torstaina aamuyöstä, miten hakkerit pääsivät tunkeutumaan julkisuuden henkilöiden Twitter-tileille jakamaan huijausviestejä, joissa yritettiin saada seuraajia lähettämään kryptovaluutta bitcoinia hakkereille. Huijausviestissä luvattiin, että 1000 dollarin edestä lähetetty kryptovaluuttamäärä tuplaantuisi. Hakkerit saivat kerättyä huijauskampanjalla yli 114 000 dollarin edestä bitcoin-talletuksia. Hakkeroitujen tilien joukossa oli esimerkiksi Barack Obama, Joe Biden, Elon Musk, Bill Gates, Jeff Bezos, Kanye West ja Apple.

Hyökkääjä nimesi kaapatut tilit muistuttamaan Microsoftin aitoja tilejä. Kymmenet Youtube-tilit joutuivat hyökkäyksen kohteeksi maanantaina 30.3. ZDNet kertoo, että hyökkääjä nimesi kaappaamansa tilit muistuttamaan Microsoftin oikeita tilejä (esimerkiksi Microsoft US, Microsoft Europe ja Microsoft News) ja levitti näillä kryptovaluuttaan liittyvää Ponzi-huijausta. Kaapatuilla tileillä lähetettiin suorana viestiä, joka oli naamioitu muistuttamaan Microsoftin entisen toimitusjohtajan Bill Gatesin viestiä Bitcoin-sijoituksiin liittyen. Valheellinen teksti oli sijoitettu Gatesin oikean puhevuoron yhteyteen vuodelta 2019.