Moncler Jacka

Hur man stylar med en vanlig vit T-shirt?

Om du gillar mode och vill hålla din garderob uppdaterad, har du en vanlig vit t-shirt eller en Moncler Jacka Men vad är de bästa sätten att styla och bära dem?

 

Det flesta plaggen i din garderob är bra för alla tillfällen: det kan bli din perfekta date night outfit eller en bra styling för en vanlig dag med vänner. De har stor potensial att bli stylade, men som alla konstverk kan det bli helt katastrofalt - felbedöm passformen eller vad du bär det med och du ser ut som en maffia från en maffiafilm, eller

 

mer som en lokal droghandlare.

 

 

 

För att ge dig ett rakt fuskark har vi pratat med industrins insiders om olika sätt att bära en Off-White T-shirt. Läs följande artikel för att lära dig mer om:

 

Öppen skjorta + vit t-shirt + mörk svart denim


Skiktning är inte för alla. Och den vita Moncler-t-tröjan kan fungera riktigt bra, men den ska vara av bra material som Moncler-märket lovar: Använd T-shirten med en fin mörkblå skjorta, helst med något mönster. Det kommer att vara perfekt för en avslappnad kvällslook.

 

Instoppad vit T-shirt + Grå Byxor

 

Smart-casual klädkoder är ett bra alternativ för moderna kontorskläder. Testa den vita T-shirten. "Stoppa en Crew Neck T-shirt i ett par smarta Philipp Plein Skor / byxor", och du är redo för enkel kontorsklädsel. För en extra edge ihop den med fina formella skor. Det ger en twist på ett modernt utseende för kontor och säkert ett beundransvärt sådant. Detta kommer att ge dig en enkel stil som du kan bibehålla under lång tid. För affärsmöten och online-mötesevenemang, välj ett par byxor i en mörkare nyans med en vit T-shirt och en kavaj.

 

 

Vit t-shirt + läderjacka

 


James Deans inspirerade mode kommer aldrig att lämna dig trashy, alltid djärv och elegant. Men du måste vara mycket försiktig med plaggets passform om den inte passar snyggt. Detta kan bäras med en annan färg men vitt är ett säkert val. Avsluta outfitten med Philipp Plein Shoes.

 

Vit T-shirt och kostym

 

Om du är på väg mot en trevlig dejt efter jobbet, byt ut din skjorta mot något avslappnat och enkelt snyggt. Denna outfit ser fantastisk ut för vem som helst och bra för alla säsonger, men det är bäst om du bär en bomullsvit t-shirt av hög kvalitet. Knäpp upp kavajen och använd solglasögon för att dra det seriöst fashionabla utseendet.

 

 

 

 

Vit t-shirt + svart byxa + bomberjacka

 


Vintern är ofullständig utan en fin bomberjacka, bomberjackan har kommit långt och äntligen gjort en plats i herrkläderna. Och det finns inget som fungerar bättre än en solid vit T-shirt ihop med byxor.

 

En mellanstor bomberjacka i den marinblå nyansen är perfekt för att lägga till slående nyanser i kläderna. Avsluta med en smal byxa, helst i mörka nyanser, lägg inte för många färger. Det kommer att dra fokus bort från den vita T-shirt som du inte vill ha.