Koop een creatief accessoire voor uw huisdecor

Wie wil er geen opmerkelijke momenten van vakantie vastleggen met familie, vrienden of tijd die u met uw liefhebbende partner hebt doorgebracht? Omdat foto's een belangrijke rol spelen om ons te herinneren aan de dagen die we met onze dierbaren doorbrengen. Dus waarom zou u deze foto's niet inlijsten om de vreugdevolle momenten van geluk te beleven, lang nadat u terugkomt van vakantie? Hoewel je moet weten dat persoonlijke smaak duidelijk de meest cruciale factor is om te onthouden bij het inlijsten van foto's, moet je ook de andere belangrijke aspecten van het kaderproces onthouden.

Uw hoogglans zwart fotolijst inmoet afbeeldingen weergeven in het best haalbare licht, zelfs als aanvulling op het interieur van de kamer. De goede fotolijst helpt uw foto om de aandacht van de kijker te trekken, zonder deze te vernietigen of ermee in strijd te zijn. Deze fotolijsten helpen zelfs om uw foto te beschermen tegen beschadiging of een andere vorm van achteruitgang. Hier zijn enkele belangrijke ideeën over hoe u een creatieve fotolijst kunt maken of kopen:

Geschilderde lijsten

Prachtig schilderen van uw aluminium fotolijst is een uitstekende optie als u zich verveelt en het uiterlijk van de kleur wilt veranderen. U kunt uw best doen om alle fotolijsten op een groep afbeeldingen in één kleur te schilderen, omdat dit helpt om ze visueel aan elkaar te binden. Als u denkt dat uw huidige fotolijst plexiglas plakkerig of opzichtig is, kunt u proberen eroverheen te schilderen in een onpartijdige kleur, zoals zwart of beige. Je kunt zelfs prachtige bloemen op lijsten schilderen of stencils gebruiken om er stimulerende vormen en begeleidingen aan toe te voegen.

Prikborden

Oude kratten en prikborden kunnen bij fantasierijk gebruik ook worden vervangen door deze frames. Er is iets heel interessants en schilderachtigs over oude prikborden. Je kunt deze geweldige functie gebruiken om je foto's te benadrukken - je hoeft ze alleen maar op een gemakkelijke manier op het bord te plakken en je helft van het werk is gedaan. Hetzelfde proces geldt voor de kratten, u kunt foto's aan de binnenkant van de kratten bevestigen en fotohangers aan de achterkant bevestigen. Het is zeker zo dat deze eenvoudige dingen een prachtig accent toevoegen aan je foto's en ze veranderen in kunstzinnige accessoires voor thuisdecoratie.

Reliëf fotolijsten

Embossing is nog een geweldig idee dat creativiteit kan toevoegen aan deze Aluminium Fotolijst. Het kan eenvoudig worden bereikt met behulp van embossingpoeders en stempels. U kunt proberen fotolijsten te stempelen met bladeren, bloemen, insecten, fleur-de-lis, fruit, vissen of andere decoratieve motieven.

Pretty Mattingmatten

Onopvallende fotolijsten kunnen worden vrijgegeven door gebruik te maken van flatterende, intrigerende. U kunt altijd zuurvrije matten gebruiken, omdat sommige andere soorten matten uw foto's kunnen bederven. Terwijl een paar fotolijsten moeten worden afgestemd op de kleuren van de foto. Kies de kleur van de matten die u het meest aanspreekt, denk eraan dat monochromatische tinten het meest harmoniserend zijn.