Hvilken slags injektioner bruges til at behandle erektil dysfunktion?

Erektil dysfunktion (ED) har mange årsager: fysisk såvel som mental. Indledende administration af ED bestemmes af den mulige forklaring på dysfunktionen hos hver private patient; ganske enkelt sagt, ingen to mennesker er nøjagtigt ens. Valg af afhjælpning af ED er markant forbedret i de sidste par år, og ny evaluering og medicin fortsætter med at øge behandlingsvalg For eksempel kan en urolog tilbyde dig et bedre omfang af retsmidler end en grundlæggende læge.

Sildefanil

Fysiske bekymringer, der helt sikkert vil skabe forskellige niveauer af kønsrelateret lidelse: skade eller kirurgisk procedure; underliggende medicinske scenarier, diabetes mellitus og / eller hjerteproblemer; livsstilsspørgsmål, rygning af cigaretter og indtagelse af alkohol eller andre stoffer osv. Psykologiske bekymringer, der kan føre til ED, symboliserer effektivitet nervøsitet, stress eller yderligere seksuelle dysfunktioner (for tidligt, udsat og / eller bagududløsning).

Mens det er vigtigt at forbedre kontrollerbare fareelementer som at ryge cigaretter, vægtproblemer, alkoholmisbrug; spænding, træthed, depression; ændring af receptpligtige lægemidler vil mange kunder med ED helt sikkert kræve en yderligere form for behandling. Nogle almindelige terapier lige nu inkluderer seksuel rådgivning, oral medicin, Injektioner med Caverject, gizmos og kirurgiske behandlinger.

Injektioner med Caverject Til erektil dysfunktion

Oral medicin er ikke til gavn for enhver person. Talrige fyre kunne ligeledes foreslås medicin, der går lige ved hjælp af injektion lige ind i penis. Alprostadil injektionsmiddel kan gøre brug af et ensomt lægemiddel eller en kombination af medicin. Enkel medicin skudbehandling bruger alprostadil. Kombinationsbehandlinger, kaldet "bi-mix" eller "tri-mix", eller en blanding af enten eller alle 3 af de næste primært anvendt medicin: papaverin, phentolamin og / eller alprostadil.

Alprostadil er et vasoaktivt middel, der kan være en kunstig model for det kemiske prostaglandin E. Dette kemikalie hjælper med at slappe af de slanke muskelmasseceller i penis for at forbedre blodstrømningsbevægelsen, der kræves til en erektion. Papaverin og phentolamin hører desuden til denne gruppe medikamenter kendt som vasodilatatorer. Succesgraden med selvinjektion er ca. 85 procent af klienterne.

Hvor effektiv er Alprostadil injektion?

Den injicerbare form forårsager et erektionsfirma, der er tilstrækkeligt til sex hos mere end 80% af mænd med erektil dysfunktion uanset deres alder eller grunden til deres ED.

Suppositorietypen er ikke så pålidelig. Det skaber en erektion i ca. 30% -40% af fyre med ED.

Hvor hurtigt fungerer Alprostadil injektion?

Det begynder normalt at arbejde omkring 5 til 20 minutter. Vent 10-30 minutter, før du har sex. Din erektion burde vare i cirka en time og kan fortsætte, efter at du har nået højdepunktet.

Brug ikke det mere end 2 gange om ugen. Vent mindst 24 timer mellem hver brug. Hvis du finder din erektion varer mere end 4 timer, skal du straks søge hjælp hos specialist.

Hvis du ikke kan tage denne medicin, kan din specialist foreslå forskellige andre behandlinger.

For at Køb Alprostadil skal du besøge EU's doktors websted. Vi tilbyder enkel, sikker og diskret levering til alle vores kunder. Køb nu!