HP Printer Klantenservice nummer Nederland

Wat zijn de oorzaken van de zwarte lijn op de HP printer?

 

Iedereen wenst een schone en duidelijke afdruk van dezelfde pagina die op het scherm is bevolen. Het ding dat echt hinderlijk maakt, is wanneer de afdruk er vervormd uitziet. Veel gebruikers hebben te maken gehad met de kwestie van een zwarte lijn op hun Hp-apparaten en zijn in een dilemma over hoe het gebeurde?

Technische ondersteuning van HP is beschikbaar voor u 24*7 op uw gemak en is klaar om de meest verwarde kwestie binnen een vastgestelde tijd op te houden en te likken.

Zoek de juiste reden voor de oorzaak van een dergelijk probleem op in de volgende stappen:

1. Scannen van glas is groezelig

Als uw printer een 3-in-1 apparaat is dat alle functies uitvoert zoals scannen, afdrukken en fotokopiëren, dan is plakkerigheid van vuil en vuil een must. Neem een glasreiniger en wrijf er een doek overheen. Nadat u met een papieren doek hebt gewreven, moet u ervoor zorgen dat alle vlekken zijn verwijderd en dat er geen plek meer is op de spiegel.

2. De printer vraagt om opnieuw op te starten

Na een lange tijd vraagt uw printer om opnieuw op te starten. Begin met het opstarten van het proces door het apparaat aan te zetten en de draden los te maken van de aansluiting. Houd minimaal vijftien seconden vast voordat u het inschakelt. Sluit de draden weer aan op de aansluiting en probeer deze weer in elkaar te zetten om het apparaat in te schakelen.

3. Cartridge is verontrustend

Over het algemeen ontstaan alle afdrukproblemen door de droge cartridge of onjuist geïnstalleerde container. Om te starten, los te maken en bevestig de patroon om de werking ervan te controleren. In het geval dat de pagina met dezelfde fout voorkomt, vervangt u deze door een nieuwe.

4. Eis om te worden onderhouden

In het geval dat je elke haak en oplichter hebt geprobeerd, maar je printer geen resultaten laat zien, is dit het moment waarop je de experts moet bereiken. Bereik 
HP Printer Klantenservice Telefoonnummer Nederland @ +3120-798-9553 en elimineer de problemen met slechts één oproep. We zullen proberen het probleem voor u te diagnosticeren en proberen daar de beste relevante oplossing voor te bieden.


Originele bron: http://hpprinterklantenservice.blogspot.nl/2018/03/wat-zijn-de-oorzaken-van-de-zwarte-lijn-op-de-hp-printer.html