Dimitris Menounos - Ta Kalytera rola Asfaleias sthn Ellada

 

Εμπιστευτείτε τη Δημήτριος Μενούνος ΕΠΕ για την ασφάλεια της επιχείρησης σας. Σε εμάς θα βρείτε τα καλύτερα ρολα ασφαλειας. Ασφαλίστε το καταστημα σας άμεσα και γρήγορα.

Στις μέρες μας η ασφάλεια πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που έχει στο μυαλό του κάποιος, ειδικά αν είναι επαγγελματίας. Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια η εγκληματικότητα έχει ανέβει δραματικά με αποτέλεσμα να ακούμε καθημερινά για κλοπές και κυρίως για διαρρήξεις σε σπίτια και – ακόμη χειρότερα – σε μαγαζιά που δεν εχουν ρολλα ασφαλείας. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου οι κλέφτες κατάφεραν να παραβιάσουν μία επιχείρηση και να κλέψουν από μέσα όχι μόνο όλα τα χρήματα που μπορεί να είχαν ξεμείνει στο ταμείο, αλλά και ακριβό επαγγελματικό εξοπλισμό και φυσικά κι εμπορεύματα.

Οι κλοπές στα μαγαζιά συνήθως γίνονται από πιο «επαγγελματίες» κλέφτες και όχι από «φουκαράδες» που ψάχνουν χρήμα για τη δόση τους, αφού τα κλοπιμαία από ένα μαγαζί θα πρέπει να πάνε σε ειδικούς αγοραστές. Τι σημαίνει αυτό για σας; Ότι θα πρέπει να προσέξετε ακόμη περισσότερο την ασφάλεια του καταστήματος ή της επιχείρησης σας. 

Τα περισσότερα καταστήματα αρκούνται στους συναγερμούς ή και τις κάμερες. Το πρόβλημα με αυτά τα μέτρα ασφαλείας είναι το γεγονός ότι στην ουσία είναι απλά αποτρεπτικά, με άλλα λόγια, απλά αποτρέπουν έναν «ερασιτέχνη» κλέφτη από το να σκεφτεί να «ανοίξει» το κατάστημα, αν όμως καταφέρει και μπει κάπως μέσα, δεν υπάρχει τίποτα που να τον σταματήσει από το να αρπάξει ό,τι προλάβει, αφού θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να φθάσει η αστυνομία που θα καλέσουν οι γείτονες εξαιτίας του συναγερμού. Επιπλέον, οι κάμερες δεν αποτελούν και μεγάλο πρόβλημα ακόμη και για έναν κλέφτη χωρίς εμπειρία, αφού αρκεί να φοράει μια κουκούλα για να κρύψει το πρόσωπο του. Αν θέλετε να προστατέψετε την επιχείρηση σας, θα πρέπει να εμποδίσετε την είσοδο των κλεφτών σε αυτή με κάποιο «φυσικό» ή «απτό» τρόπο.

Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσει μια επιχείρηση τους κλέφτες μακριά της, είναι τα ρολά ασφαλείας. Τα ρολά αυτά αποτελούν στην ουσία ένα φυσικό εμπόδιο το οποίο και θα πρέπει να ξεπεράσει ο κλέφτης για να καταφέρει να μπει μέσα. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να αφιερώσει πολύτιμο χρόνο αλλά και να έχει σε κάποιες περιπτώσεις και ειδικά εργαλεία για να καταφέρει να παραβιάσει τα ρολά και να μπει μέσα στον χώρο της επιχείρησης. Κάθε λεπτό που ο κλέφτης μένει έξω από την επιχείρηση κατά την προσπάθεια διείσδυσης του σε αυτήν, αυξάνονται και οι πιθανότητες να γίνει αντιληπτός από τους γείτονες αλλά και την αστυνομία. Αν λοιπόν έχετε ήδη μία επιχείρηση και δεν έχει ρολά, τότε στην ουσία είναι απροστάτευτη, όσο καλός και να είναι ο συναγερμός σας. Αν ανοίγετε μία τώρα, τα ρολά θα πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα στο οποίο θα πρέπει να επενδύσετε. Ας δούμε τι πρέπει να ξέρετε γι’ αυτά.

Δεν υπάρχει ένας τύπος

Αν πάτε σε μία μεγάλη επιχείρηση με ρολά και άλλα είδη ασφαλείας, όπως η Δημήτρης Μενούνος ΕΠΕ, είναι σίγουρο ότι θα προσέξετε ότι υπάρχουν πολλοί τύποι ρολών για να επιλέξετε. Για την ακρίβεια, ακόμη και όταν κάνετε βόλτα στην αγορά της πόλης σας είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα προσέξετε ότι το κάθε κατάστημα έχει και άλλο τύπο ρολών. Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν τρεις τύποι ρολών: τα κλειστού τύπου, τα διάτρητα και τα δικτυωτά ή ανοικτού τύπου. Ο κάθε τύπος προσφέρει τον δικό του συνδυασμό ασφάλειας και ορατότητας και ενδείκνυται για συγκεκριμένους τύπους καταστημάτων κι επιχειρήσεων. Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά.

Κλειστού τύπου: Τα ρολά κλειστού τύπου θα τα δείτε κυρίως σε τράπεζες, φαρμακείας και γενικά σε καταστήματα κι επιχειρήσεις που δεν έχουν βιτρίνα και σε γενικές γραμμές, δεν ενδιαφέρονται για το αν έχουν μεγάλη ορατότητα ή όχι. Στην ουσία πρόκειται για λωρίδες από μασίφ ατσάλι οι οποίες συνδέονται μεταξύ τους με ειδικό τρόπο και σχηματίζουν έναν συμπαγή τοίχο όταν τα ρολά κατεβούν. Στην εταιρεία Δημήτριος Μενούνος θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία για να επιλέξετε τα καλύτερα για την επιχείρηση σας.

Διάτρητα ρολά: Τα διάτρητα ρολά μοιάζουν αρκετά με τα κλειστού τύπου, έχουν όμως μια σημαντική διαφορά: οι ατσάλινες λωρίδες δεν είναι συμπαγείς, αλλά έχουν πολλές μικρές τρυπίτσες οι οποίες επιτρέπουν την οπτική επαφή με τη βιτρίνα, συνήθως από κοντά, αλλά δεν αφήνουν κάποιον να περάσει το χέρι του ή και κάποια εργαλεία. Θα τα βρείτε σε κοσμηματοπωλεία, μαγαζιά με ακριβά ρούχα και είδη τεχνολογίας. Είναι η ιδανική επιλογή για καταστήματα που έχουν μεν ακριβά εμπορεύματα, αλλά δεν θέλουν να κρύβουν και τελείως τη βιτρίνα τους. Το προσωπικό της επιχείρησης Δημήτρης Μενούνος θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα καλύτερα για σας.

Δικτυωτά: Τα ρολά ανοικτού τύπου είναι και τα πιο συνηθισμένα αφού είναι τα πιο οικονομικά και γενικά θα τα δείτε στα περισσότερα καταστήματα και κυρίως σε αυτά που είναι σε κάποιο κεντρικό και γενικά καλά φυλασσόμενο σημείο της πόλης κι έχουν κάποιο εμπόρευμα που χρειάζεται και βιτρίνα για να πωληθεί. Θα τα βρείτε σε καταστήματα ρούχων και παπουτσιών κυρίως αλλά και σε ψιλικατζίδικα και ακόμη και σε καφέ ή και καταστήματα τύπου fast food. Στην Δημήτριος Μενούνος ΕΠΕ θα τα βρείτε στη καλύτερη τιμή της αγοράς.

Γιατί να προτιμήσετε την επιχείρηση Δημήτρης Μενούνος για τα ρολά ασφαλείας σας

Στην Ελλάδα μπορεί να υπάρχουν αρκετές επιχειρήσεις με ρολά ασφαλείας όπως η DMENOUNOS, ωστόσο λίγες είναι αυτές που καταφέρνουν να ξεχωρίσουν. Η Δημήτρης Μενούνος είναι μία από αυτές, πράγμα που φαίνεται και από το γεγονός ότι έχουν παραπάνω από 40 χρόνια παρουσίας στον χώρο και πάνω από 5,000 ευχαριστημένους πελάτες. Κύρια δύναμη της επιχείρησης είναι το άρτια εκπαιδευμένο και πολύ έμπειρο προσωπικό της. Αποστολή τους είναι να προσφέρουν στον κάθε πελάτη τα καλύτερα ρολά για τις ανάγκες του και πάντα με βάση το μπάτζετ του. Κύρια αρχή της Δημήτριος Μεννούνος ΕΠΕ είναι ότι κάθε πελάτης είναι εξαιρετικά σημαντικός και πρέπει πάντα να παίρνει το καλύτερο προϊόν γι’ αυτό μέσα στα όρια του μπάτζετ του, όποιο και να είναι αυτό.

Εννοείται ότι η άριστη εξυπηρέτηση και η πελατοκεντρική φιλοσοφία είναι σημαντικοί παράγοντες για την επιτυχία της Δημήτρης Μενούνος ΕΠΕ, σίγουρα όμως δεν είναι οι μόνοι. Σημαντικό ρόλο παίζει και η ποιότητα των προϊόντων τους τα οποία είναι και τα καλύτερα και πιο ασφαλή της αγοράς και διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων για να επιλέξει ο κάθε πελάτης το καλύτερο από κάθε άποψη. Τέλος, είναι από τις λίγες επιχειρήσεις του χώρου που μπορούν να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις, αφού πέρα από προϊόντα ασφαλείας προσφέρουν και υπηρεσίες όπως είναι η εγκατάσταση, η συντήρηση και η επισκευή ρολών.

Contact Address & Phone Number

Leof. Kifisou 54, Athina 104 42

21 0321 7503

Find More on: -

Google Site

Behance

Flickr

Medium

Blogger