???a? e?t??e? ?a a????sete Proviagil ????? ?at???? s??ta?? ??a s??d??µ? ?????a? ??p?s??;

Είναι εντάξει να αγοράσετε Provigil χωρίς ιατρική συνταγή για σύνδρομο χρόνιας κόπωσης;

 

Το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης είναι μια από τις πιο αποθαρρυντικές περιστάσεις που μπορεί να συμβεί σε εσάς εάν είστε ασθενής με προβλήματα ύπνου. Νιώθετε άσχημα τακτικά, καθώς κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι σας πάει στραβά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι ειδικοί της υγειονομικής περίθαλψης σας αντιμετωπίζουν σαν μια τρελή γυναίκα και τελικά αρχίζετε να αναρωτιέστε εάν έχουν δίκιο.

33602814_7750651a44

Το CFS υπάρχει πραγματικά. Και δεν είσαι τρελός! Υπάρχουν πολλά που δεν καταλαβαίνουμε σχετικά με αυτήν τη μυστηριώδη κατάσταση, ωστόσο, τουλάχιστον πολλοί Ευρωπαίοι το αντιμετωπίζουν σε συνεχή βάση. Δηλαδή, περίπου ένα εκατομμύριο Αμερικανοί πληρούν τις αυστηρές ερευνητικές διαγνωστικές απαιτήσεις για το CFS. Ένα επιπλέον δέκα εκατομμύρια ή περισσότερα έχουν σοβαρή εξάντληση, αλλά δεν έχουν όλα τα συμπτώματα μαζί. Οι γυναίκες έχουν 4 φορές περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν CFS από τους άνδρες και συνήθως ξεκινά στη δεκαετία του ’40 ή του ’50. Πολλοί άνθρωποι παίρνουν provigil χωρίς συνταγή για να αντιμετωπίσουν την πάθηση. Αλλά συχνά προκαλούνται από υπερβολική χρήση και ως εκ τούτου, συνιστάται να αγοράστε provigil μόνο με τη συμβουλή με το γιατρό. Ο γιατρός σας μπορεί να κατανοήσει καλά την κατάστασή σας και να σας προτείνει σωστές δόσεις.

Συμπτώματα

Τα άτομα με σύνδρομο χρόνιας κόπωσης είναι κουρασμένα. Αντιμετωπίζουν υπερβολική κόπωση και δεν βελτιώνεται με τον ύπνο. Το άγχος ή η δραστηριότητα μπορεί να το κάνουν ακόμη χειρότερο. Αυτά τα άτομα δεν είναι σε θέση να εργαστούν με τον ίδιο βαθμό δραστηριότητας με τον οποίο έχουν συνηθίσει. Δεν υπάρχει διάγνωση για CFS.

Τα κριτήρια ανάλυσης για CFS είναι:

  • Σοβαρή χρόνια κόπωση για περίπου 6 μήνες
  • Βραχυπρόθεσμη μνήμη
  • Πρόβλημα εστίασης
  • Τρυφεροί λεμφαδένες
  • Δυσφορία σε περισσότερες από μία αρθρώσεις χωρίς πόνο ή πρήξιμο
  • Πονοκέφαλος
  • Μη αναζωογονητικό ύπνο

Τα συνοδευτικά συμπτώματα πρέπει να έχουν καθυστερήσει ή να επαναληφθούν για τουλάχιστον 6 διαδοχικούς μήνες, καθώς και να ξεκινούν μετά την έναρξη της εξάντλησης. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο ορατό αίτιο για την κούραση

Αιτίες

Η αιτία του CFS είναι άγνωστη. Ορισμένες ευκαιρίες αποτελούνται από προβλήματα ανοσοποιητικού συστήματος, ενδοκρινικά προβλήματα, προβλήματα νευρικού συστήματος, κληρονομικές πτυχές, οικολογικά στοιχεία, ιογενείς λοιμώξεις καθώς και άλλες. Κάτι που έχει πράγματι αποδειχθεί είναι ότι το CFS ΔΕΝ προκαλείται από κατάθλιψη, αν και πολλοί ασθενείς με CFS καταλήγουν να είναι κατάθλιψη.

Ιατρική Θεραπεία

Δεν υπάρχει οριστική θεραπεία για το CFS, καθώς και αυτό που βοηθάει κάποιον να μην βοηθήσει άλλο. Ως επί το πλείστον, οι γιατροί αντιμετωπίζουν τα συμπτώματα. Αντιφλεγμονώδη φάρμακα χορηγούνται για πόνο. Τα αντικαταθλιπτικά χρησιμοποιούνται για να αντιμετωπίσουν το άγχος εάν υπάρχει. Τα αντικαταθλιπτικά μπορεί επίσης να βοηθήσουν στην ταλαιπωρία. Μερικές φορές οι γιατροί προτείνουν στους ασθενείς να αγορά provigil σε απευθείας σύνδεση να παρέχουν κάποια ανακούφιση από την εξάντληση.

Τι συμβαίνει εάν χάσω μια δόση;

Συζητήστε με το γιατρό σας σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε εάν χάσετε μια δόση Provigil. Αποφύγετε τη λήψη του φαρμάκου εάν δεν είστε προετοιμασμένοι να είστε ξύπνιοι για αρκετές ώρες. Μην πάρετε επιπλέον φάρμακο για να περιλάβετε τη χαμένη δόση.

Τι γίνεται εάν υπερδοτώ;

Ζητήστε αμέσως ιατρική βοήθεια έκτακτης ανάγκης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να έχετε τη συνταγή του γιατρού σας προτού αγοράσετε το Provigil στο διαδίκτυο.

Τι πρέπει να αποφεύγω κατά τη λήψη του Provigil;

Αυτό το φάρμακο μπορεί να εμποδίσει τη λογική ή την απόκρισή σας. Προσοχή εάν οδηγείτε ή κάνετε οτιδήποτε χρειάζεται να είστε δραστήριοι και ενεργητικοί. Αποφύγετε διάφορες άλλες επικίνδυνες δραστηριότητες έως ότου γνωρίζετε ακριβώς πώς το Provigil θα επηρεάσει σίγουρα τον βαθμό αφύπνισης. Μείνετε μακριά από την κατανάλωση αλκοόλ αλκοόλ ενώ παίρνετε το Provigil.

Για αγοράστε provigil στην ελλάδα, κατευθυνθείτε στο modafinil247.net. Είμαστε μια νόμιμη και αξιόπιστη πηγή πληροφοριών σχετικά με τις δόσεις Modafinil (Provigil).