Enkele van de belangrijke informatie over modafinil

Enkele van de belangrijke informatie over modafinil.

 

 

In de wereld van werk-werk-werk-de-hele nacht waren voorgeschreven medicijnen, die erg veel op modafinil leken, vanaf het begin een grote opmars te maken.

 

En of je dit innovatieve 'blijf-wakker'-medicijn op recept nu uitspreekt onder zijn marktbijnaam Provigil of onder zijn gewone oude chemische naam, het gebruik van modafinil neemt nog steeds toe, voornamelijk aangewakkerd door afwijkend gebruik, meldt een nieuwe studie.

 

Modafinil wordt nu algemeen gebruikt beschouwd als een sociaal versterkende behandeling die mensen doet doen wat moet worden bereikt zonder zenuwachtigheid, slapeloosheid en anderszins verslavende risico's met stimulerende middelen die algemeen ook worden gebruikt voor aandachtstekort en hyperactiviteit neurologische aandoeningen.

Report_Modafinil

 

 

In termen van kosten heeft modafinil de volgende zaken ontwikkeld onder te ambitieuze werknemers. Meestal op de bulletproof executive branch blog, beschrijft de zelfbenoemde Silicon Valley tech-ontwikkelaar en informatiebeveiligingsprofessional zijn gebruik van de modafinil voornamelijk om de alertheid te verbeteren tijdens lange werk- en misschien zelfs reissessies. Hoewel hij ook de voordelen van evenwichtige gezonde voeding en lichaamsbeweging, dus hij verdedigt modafinil eigenlijk vooral als cognitief een sterk versterkend middel, vergelijkbaar met dat van cafeïne.

 

Het is niet echt illegaal voor artsen om medicijnen aan te bevelen voor doeleinden die niet eens door de FDA zijn goedgekeurd, en de procedure is gebruikelijk in de medische praktijk. Van artsen wordt inderdaad volledig verwacht dat ze zoveel mogelijk gebruik maken van hun discretie en wetenschappelijke expertise (tegenwoordig geselecteerd door mensen anders dan alleen vertegenwoordigers van de geneesmiddelenindustrie) om hun patiënten dergelijke medicijnen voor te schrijven die niet voldoen aan de FDA-profielen. koop provigil Nederland want het heeft een van de beste medicijnen van over de hele wereld.

 

Het is echter onwettig voor medicijnfabrikanten om reclame te maken voor het gebruik van producten die ze produceren om een ​​andere reden dan die waarvoor de FDA inderdaad heeft geoordeeld dat alleen het veiligheids- en effectiviteitsprofiel van het hele receptgeneesmiddel geschikt is.

 

Van 2001 tot 2006 bracht Cephalon modafinil voornamelijk op de markt als een niet-stimulerend medicijn voor de behandeling van slaperigheid, vermoeidheid, verminderde beweging, verlies van energie en uitputting. De organisatie heeft de brief van 2002 geschonden en misschien heeft de FDA hem later gezegd te stoppen.

 

Die vermeende illegale verboden advertenties hebben mogelijk geleid tot een 15-voudige stijging van de voorschriften voor modafinil-opioïden voor afwijkend misbruik zoals gezien door de wetenschappers en onderzoekers. Rond dezelfde tijd werden medicijnen voor mensen met de diagnose narcolepsie, normale slaapstoornis en misschien zelfs obstructieve slaapapneu verdrievoudigd. En een van de vele steilste sprongen die plaatsvonden tussen het jaar 2008 en zelfs 2009, na een deal begin september 2008, die naar verwachting een einde zou maken aan succesvolle off-label marketing. Mensen tegenwoordig gemakkelijk koop modafinil online.

 

Voor degenen die daadwerkelijk off-label modafinil gebruiken, waarschuwen onderzoekers dat veiligheid op de een of andere manier een probleem kan zijn. Klinische tests die de FDA ertoe brachten modafinil goed te keuren, lieten potentiële deelnemers die antidepressiva slikken, uitdrukkelijk weg. Het receptlabel waarschuwt mensen dat bepaalde patiënten mogelijk ongewenste reacties krijgen als ze daadwerkelijk modafinil gebruiken in combinatie met diazepam of misschien zelfs antidepressiva.

 

Zelfs als een van de hoogste toename van het gebruik van modefinil nog steeds voorkomt bij degenen met ernstige depressie, zijn potentieel gevaarlijke opioïde reacties mogelijk en zouden FDA-onderzoek moeten rechtvaardigen. Dit roept in feite veel zorgen op over het potentieel van de meeste ongewenste voorvallen en het geeft ook aan dat er een verdere behoefte is aan onderzoek van alle niet-goedgekeurde indicaties.