Hvad er modafinil egentlig kendt

Hvad er modafinil egentlig kendt for?

 

 

Modafinil nedsætter overdreven søvnighed hovedsageligt på grund af narkolepsi og andre små søvnforstyrrelser, såsom åndedrætsforstyrrelser under søvn (obstruktiv søvnapnø). Det bruges ofte til at hjælpe dig med at holde dig helt vågen gennem driftstiden, hvis du har en travl arbejdsplan, der forhindrer dig i at få en regelmæssig søvnrutine (skiftearbejde).

 

Dette stof helbreder ikke disse søvnproblemer, og du kommer bare ikke i gang med at slippe af med al den værste søvnighed. Modafinil bør ikke tage plads til at have nok søvn. Det bør ikke bruges til at lindre ekstrem træthed eller holde søvn tilbage hos mennesker i dag, der ikke har et søvnproblem.

 

Det er ikke klart, hvordan modafinil fungerer for at holde dig vågen. Det menes at fungere ved at påvirke de hjernekemikalier, der regulerer søvn / vågecyklus.

Modafinil-Pills-and-Powder-Dropship-India

 

 

Hvordan kan jeg bruge Provigil

 

Undersøg farmaceutens lægemiddelguide, inden jeg begynder at bruge modafinil, og når som helst du har påfyldning. Spørg lægen eller på anden måde apoteket, hvis du har andre spørgsmål. køb modafinil danmark fra en god onlinebutik.

 

Ved narkolepsi, at tage dette lægemiddel gennem munden og med eller uden mad som anvist af din familie læge, normalt en gang om dagen tidligt om morgenen. Eller hvis lægen rådgiver dig, kan den samlede daglige dosis af modafinil opdeles yderligere i doser om morgenen og dagen.

 

Ved obstruktiv søvnapnø skal du tage dette lægemiddel gennem munden med eller uden mad som anvist af din læge, normalt mindst en gang dagligt om morgenen. Fortsæt blot den anden medicin (f.eks. Et CPAP-system, oral enhed), indtil lægen beordrer dig til at stoppe.

 

Og hvis du også bruger modafinil til skiftesøvnforstyrrelser, skal du blot tage det hele gennem munden, enten med eller uden mad, som din læge har anbefalet, normalt 1 time tidligere bare en dag før du allerede starter arbejdet. At tage dette lægemiddel dagligt og få det bedste ud af det.

 

Hvis du straks undgår at tage dette lægemiddel, kan du lide alvorlige abstinenssymptomer såsom rysten, svedtendens voldsomt, kolde kulderystelser, kvalme og svimmelhed, opkastning, forvirring omkring. Din familielæge kan sænke din anden hele dosis langsomt for enten at hjælpe med at undgå tilbagetrækning. Fuld tilbagetrækning er virkelig mere almindelig, uanset om du har taget modafinil i temmelig lang tid eller i høje doser. Fortæl lægen eller endda bare apoteket, men hvis du har en fuldstændig tilbagetrækning med det samme.

 

Hvis dette lægemiddel tages i temmelig lang tid, fungerer det ikke så godt. Tal med lægen, hvis dette lægemiddel fortsat fungerer godt.

 

Mens det giver mange fordele for folket, men pas på, du kan også blive meget afhængig af det. At tage dette lægemiddel nøjagtigt som anbefalet for at reducere risikoen for afhængighed. Kontakt lægen eller apoteket for at få flere oplysninger. Fortæl din læge dog, hvis dit eget helbred ikke skrider frem, eller hvis det bliver værre.