Hvordan kan modafinil behandle problemet

Hvordan kan modafinil behandle problemet med overdreven søvnighed?

 

 

Overdreven søvnighed i overensstemmelse med narkolepsi vedvarer hele dagen. Forfatterne offentliggjorde to randomiserede; dobbeltblinde forsøg, der sammenligner effektiviteten af modafinil, der en gang næsten dagligt versus opdelte doser for enten at opretholde den daglige opmærksomhed. 56 patienter fik modafinil. Opdelte behandlingsregimer var lidt mere effektive end det hele, også en gang 200 mg behandling for at bevare vågenhed et eller andet sted sent på eftermiddagen / aftenen.

 

Begge daglige doseringsbehandlingsregimer for modafinil har været veltolereret. I stedet for hos patienter, der oplever ekstrem søvnighed hele den sene eftermiddag / aften, siger det, at på trods af tilstrækkelig pleje tidligere end normalt på dagen såvel som en opdelt dosis af endnu mere modafinil aktivt kan fremme vågenhed hele dagen.

Modafinil-Pills-and-Powder-Dropship-India

 

 

Provigil er faktisk tydeligt indiceret til at øge vågenhed i stedet for voksne patienter, hovedsagelig med langvarig søvnighed, der typisk hovedsagelig er forbundet med narkolepsi og obstruktiv søvnapnø. Provigil anbefales faktisk til behandling af langvarig søvnighed i dagtimerne og ikke til behandling af underliggende fysisk obstruktion. Folk i dag normalt køb modafinil danmark.

 

Hvis et konstant positivt luftvejstryk overhovedet er medicinen efter eget valg for den syge patient, bør der gøres et fuldt forsøg på enten faktisk at behandle CPAP i en passende periode inden påbegyndelse og efter medicinsk behandling hovedsagelig med Provigil for langvarig søvnighed.

 

Narkolepsi er allerede en sjælden søvntilstand, hvor den sædvanlige søvnvågencyklus forstyrres, og enkeltpersoner lider af langvarig søvnighed i løbet af dagen. Modafinil er dog en vågenhedsfremmende medicin, der bruges til at bekæmpe langvarig søvnighed relateret til narkolepsi, obstruktiv søvnapnø eller måske endda skiftende søvnforstyrrelse.

 

Medicinen er ikke uden de potentielle bivirkninger nu og har været tæt forbundet alle med en risiko for betydelige bivirkninger, herunder de psykologiske tilstande og også hudreaktioner. Modafinil udenlandske producenter selv ville ikke søge at udvide licensen igen til dopingtesten, for hvis de faktisk gjorde det, vil der ikke være noget juridisk præcedens for behandling af en sådan ansøgningsskema.

 

I betragtning af det store potentiale både for en lidt lavere korrekt clearance og også øget systemisk konstant eksponering tilrådes det, at ældre patienter over 65 år begynder deres behandling med 100 mg dagligt. Modafinil findes dog faktisk mest som et receptpligtigt lægemiddel, der bruges til at forbedre vågenhed hos patienter med narkolepsi, skiftearbejdssøvnforstyrrelse og måske endda obstruktiv søvnapnø. Modafinil, ikke? Er det det største krav til berømmelse? S selv er blevet bredt udråbt som et noget smart stof derude, der rent faktisk kan hjælpe hjerneproduktion, og hævdes at være meget bredt populært selv blandt universitetsstuderende.

 

Modafinil er kendt for at blive brugt mere off-label såvel som ud over den godkendte godkendelse af nogle sundere mennesker, især studerende, for det meste som et smart stof til enten at forsøge at øge kognitiv kapacitet. Der var lille kløft mellem det andet antal testfejl mellem de mennesker, der fik modafinil, og derfor de mennesker, der fik placebo, hvilket tyder på, at modafinil sandsynligvis ikke øgede ydeevnen.

 

Modafinil er et vellykket og veltolereret lægemiddel til at øge vågenhed i stedet for patienter, der hovedsagelig har langvarig søvnighed i dagtimerne, typisk forbundet med narkolepsi. Selvom en specifik mekanisme til modafinil aggressiv handling stadig ikke er blevet udviklet.