modafini

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι χρήσεων που σχετίζονται με το modafinil; Είναι καθόλου τεχνητό;

 

 

Στην πραγματικότητα, το "έξυπνο φάρμακο" modafinil λειτουργεί για ορισμένα άτομα, ενισχύοντας τη συνολική τους απόδοση σε μακροχρόνια και περίπλοκα έργα, ακόμη και ενισχύοντας τις δεξιότητες λήψης αποφάσεων και προετοιμασίας, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη της έρευνας.

 

Το Modafinil, επίσης συχνά γνωστό ως Provigil, διαθέτει άδεια μόνο από τη βασική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων για τη θεραπεία ασθενών με διαταραχές του ύπνου, όπως αυτή της ναρκοληψίας. Όμως, οι περισσότεροι χρήστες οπιοειδών - όπως είτε οι μαθητές που το παίρνουν είτε σε προετοιμασία για τελικές εξετάσεις, πιστεύουν ότι θα μπορούσε να τους βοηθήσει να συγκεντρωθούν. Αυτό εξετάζει την έλλειψη σαφών στοιχείων μέχρι σήμερα που αποδεικνύουν επίσης ότι το φάρμακο λειτουργεί πραγματικά με αυτόν τον τρόπο. Η τιμή modafinil ελλάδα είναι αρκετά λογική.

Modafinil-Pills-and-Powder-Dropship-India

 

 

Αυτή είναι μια από τις πρώτες σύντομες επισκοπήσεις των τρεχουσών δράσεων της μοδαφινίλης, η οποία παρακολουθείται επίσης στην κατηγορία των ατόμων που δεν στερούνται ύπνου γύρω στο 2008, και μερικές φορές ακόμη και είμαστε καλύτερα σε θέση να συμπεριλάβουμε και άλλα πολλά πρόσφατα ανεπεξέργαστα δεδομένα . Πρόσφατες ερευνητικές μελέτες για τα ναρκωτικά μπορεί να έχουν χρησιμοποιήσει πολύ πιο πολύπλοκες και δύσκολες διαγνωστικές δοκιμές γνωστικής από εκείνες που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν και τελικά διαπίστωσαν ότι κατά κάποιον τρόπο η μοδαφινίλη βελτιώνει πραγματικά τη σκέψη », πρόσθεσε. Συγκεκριμένα, το φάρμακο επηρεάζει σημαντικά υψηλότερες εγκεφαλικές λειτουργίες που είτε εξαρτώνται από την οικονομική συμβολή πολλών βασικών γνωστικών διαδικασιών. Μπορείς αγορά provigil σε απευθείας σύνδεση επισης.

 

Ίσως τα νέα ευρήματα να θέτουν ηθικά ερωτήματα σχετικά με τη χρήση της μοδαφινίλης, ιδιαίτερα σημαντικά εάν δίνει πραγματικά στους φοιτητές ένα άδικο πλεονέκτημα στην εκπαίδευση ή στις εξετάσεις, και πάλι οι ερευνητές έγραψαν επίσης στο διαδικτυακό τους σχόλιο ακόμη και στο άρθρο του περιοδικού Neuropsychopharmacology.

 

Οι προηγούμενες δοκιμές έχουν δείξει συγκρουόμενα αποτελέσματα για τις επιδράσεις της μονταφινίλης σε σταθερά άτομα που δεν έχουν ύπνο. Ωστόσο, στο νέο άρθρο, οι ερευνητές ανέλυσαν 24 ελεγχόμενες με εικονικό φάρμακο δοκιμές σε υγιείς ανθρώπους που διεξήχθησαν μεταξύ 1990 και 2014. Η έρευνα περιελάμβανε συνολικά περισσότερους από 700 συμμετέχοντες και δοκίμασε μια σειρά από σκέψεις, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού και της λήψης αποφάσεων, ανθεκτικότητα, ακρόαση, μνήμη και φαντασία.

 

Η μοδαφινίλη έχει βελτιώσει μόνο ορισμένα χαρακτηριστικά της αντίληψης, σύμφωνα με τους ερευνητές. Επιπλέον, η θεραπεία φάνηκε να ενισχύει αυτό που οι ερευνητές αποκαλούν εκτελεστικό έλεγχο, την ευκαιρία να διεισδύσουν σε νέες γνώσεις και να λάβουν αποφάσεις βάσει αυτών των πληροφοριών. Η μοδαφινίλη βελτίωσε επίσης την ικανότητα των ανθρώπων να δίνουν προσοχή, να κατανοούν και να ανακαλούν, σύμφωνα με τους ερευνητές.

 

Αλλά η θεραπεία δεν ωφέλησε αξιόπιστα τους συμμετέχοντες με βασικές δοκιμές συγκέντρωσης, σύμφωνα με επιστήμονες. Είχε μικρή επίδραση στη δημιουργικότητα και μερικές φορές ακόμη και στον κινητικό ενθουσιασμό, "τότε είπαν πραγματικά και δεν αύξησαν δραματικά τη λειτουργική μνήμη των ανθρώπων, την ευελιξία σκέψης ή την ικανότητα να χωρίσουν την εστίασή τους. Το Modafinil έχει μόνο μερικές παρενέργειες. Μόνο ορισμένες αναφορές αϋπνία, κόπωση, κοιλιακή δυσφορία ή ναυτία παρατηρήθηκαν στο 70% των μελετών που έψαξαν στη διάθεση και τις παρενέργειες, και οι δύο καταγράφηκαν επίσης σε ομάδες εικονικού φαρμάκου.

 

Παρουσία εξαφανισμένων ελάχιστων πιθανών παρενεργειών σε τέτοιου είδους ρυθμιζόμενες ρυθμίσεις, η μοδαφινίλη μπορεί να θεωρηθεί ένας άλλος γνωστικός ενισχυτής, αλλά θα θέλαμε να επαναλάβουμε ότι με κάθε προσέγγιση που χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της μνήμης, πρέπει να ληφθούν υπόψη τα ηθικά ζητήματα: Αυτό είναι η πιο σημαντική λεωφόρος για το μελλοντικό είδος εργασίας για να εξερευνήσετε τα αστέρια.