modafinil

Καληνύχτα ύπνου με σωστή θεραπεία

 

Το πρόβλημα της άπνοιας ύπνου (η άπνοια εργασίας προέρχεται από “χωρίς αναπνοή”) είναι ένας τύπος διαταραχής του ύπνου που προκαλεί στο θύμα να σταματήσει να αναπνέει αρκετές φορές τη νύχτα, για κάθε φορά. Τα σημάδια της άπνοιας στον ύπνο περιέχουν λαχταριστό ροχαλητό, ξαφνικά ξύπνημα με αίσθηση αναπνοής, ξηροστομία, κεφαλαλγία και υπνηλία. Οι κυρώσεις αυτής της καταγγελίας μπορεί να είναι καρδιαγγειακές παθήσεις και σοβαρή υπέρταση. Η θεραπεία της άπνοιας ύπνου είναι τότε σημαντική. Διατίθενται τρεις τύποι άπνοιας ύπνου: αποφρακτικός, μικτός και κεντρικός. Οι θεραπείες της άπνοιας ύπνου διαφέρουν ανάλογα με το είδος της άπνοιας, από τη σκληρότητα και από το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς.

Οι θεραπείες της άπνοιας στον ύπνο περιέχουν αλλαγές στον τρόπο ζωής, στοματικές συσκευές, φυσικές παρεμβάσεις, χειρουργική επέμβαση, φάρμακα σύστασης καθώς και αναπνευστικές μηχανές. Μόνο ένα είδος θεραπείας δεν μπορεί να λειτουργήσει από μόνο του, απαιτώντας έτσι ένα συνδυασμό θεραπειών για άπνοια ύπνου για τη θεραπεία του παραπόνου. Ο ασθενής ξεκινά θεραπείες μαζί με απλές οδηγίες για αλλαγή τρόπου ζωής: μείνετε μακριά από το αλκοόλ, περιορίστε φάρμακα όπως μυοχαλαρωτικά και ηρεμιστικά που ηρεμούν το κεντρικό νευρικό σύστημα, χάνουν κάπως βάρος και / ή σταματούν τη συνήθεια του καπνίσματος.

Οι θεραπείες μέσω αγοράστε modafinil μπορούν να περιέχουν χρήση ενός ειδικού τύπου μαξιλαριού ή μια τέλεια συσκευή για να αποτρέψει τον ασθενή από τον καλό ύπνο στην πλάτη του. Ακόμη, περιλαμβάνεται η χρήση μιας στοματικής συσκευής που διατηρεί τον αεραγωγό ανοιχτό καθ ‘όλη τη διάρκεια του ύπνου. Ένα υπέροχο παράδειγμα μιας από αυτές τις στοματικές συσκευές για τη θεραπεία της άπνοιας ύπνου είναι το MAS (νάρθηκας προόδου της γνάθου). Αυτός ο τύπος συσκευής είναι ίδιος με ένα προστατευτικό στόματος που χρησιμοποιείται στα αθλήματα και διατηρεί την κάτω γνάθο και προς τα εμπρός για να κρατήσει τη γλώσσα πιο αριστερά από την πίσω πλευρά του αεραγωγού.

Η λειτουργία είναι μια από τις πιο επιθετικές θεραπείες της άπνοιας ύπνου. Περισσότερες από λίγες διαθέσιμες διαδικασίες. Οι γιατροί μπορούν να σφίξουν και να αφαιρέσουν τους ιστούς και να διευρύνουν τον αεραγωγό. Το ποσοστό επιτυχίας από τη χειρουργική διαδικασία, ωστόσο, δεν είναι αρκετό. Τα συνταγογραφούμενα φάρμακα είναι μια ακόμη εφικτή θεραπεία, αν και όπως η χειρουργική επέμβαση δεν είναι πολύ επιτυχής. Τα ναρκωτικά μπορούν να μειώσουν τον αριθμό των επεισοδίων που σχετίζονται με την άπνοια ύπνου, αλλά δίνουν πιθανές παρενέργειες όπως αϋπνία και αίσθημα παλμών. Όταν ορισμένες θεραπείες της άπνοιας ύπνου αποτυγχάνουν να θεραπεύσουν τη διαταραχή, μπορούν να διευθετηθούν διεγερτικά για να βοηθήσουν την υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας του ασθενούς. Ωστόσο, ως πλήρης θεραπεία της άπνοιας ύπνου, τα συνιστώμενα φάρμακα είναι αναποτελεσματικά.

Η ευρέως χρησιμοποιούμενη από τις τρέχουσες θεραπείες προκαλεί θετική πίεση στους αεραγωγούς. Αυτός ο τύπος θεραπείας χρειάζεται ο ασθενής να χρησιμοποιεί μάσκα ενώ κοιμάται, είτε πάνω από το στόμα, πάνω από τη μύτη, ή και τα δύο. Ένα μηχάνημα για αντλίες που αναπνέουν μια διαχειριζόμενη ροή αέρα στη συγκεκριμένη μάσκα. Η επιπλέον πίεση διατηρεί τους ήρεμους μύες, όπως σε περίπτωση που ο αέρας φουσκώνει ένα μπαλόνι. Ο γιατρός του ασθενούς συνιστά την αγορά modafinil ελλάδα, σύμφωνα με μια δοκιμή μίας νύχτας, συνιστά το ποσό πίεσης.

Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές των θεραπειών. Σημαίνει ρυθμιζόμενη θετική συμπίεση αεραγωγού. Ακόμη και αναγνωρισμένο από το όνομα BiPAP ή bi-level, προσφέρει υψηλότερο επίπεδο πίεσης κατά την εισπνοή, καθώς και χαμηλότερη πίεση κατά την εκπνοή, και χρησιμοποιείται συνήθως για ασθενείς που έχουν άλλα αναπνευστικά προβλήματα.