Some Important Suggestions About Sleep Apnea Treatment

Ορισμένες σημαντικές προτάσεις σχετικάθεραπεία της άπνοιας ύπνου Τα

 

 

με τηάτομα με το πρόβλημα της άπνοιας ύπνου πρέπει να αξιολογηθούν από ιατρικό ειδικό για να λάβουν τη θεραπεία που θέλουν. Η θεραπεία χρειάζεται ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα που επικεντρώνεται στις ανάγκες του ατόμου που βιώνει αυτήν την εξουθενωτική κατάσταση. Πριν ακόμη ξεκινήσετε τη θεραπεία, πρέπει να κάνετε έναν πλήρη ιατρικό φάκελο, φυσικό έλεγχο και έλεγχο. Γενικά, η κατάσταση δεν αντιδρά καλά στη φαρμακευτική θεραπεία, επομένως χρησιμοποιούνται και άλλες μέθοδοι. Πρωτόκολλο θεραπείας μέσω modafinil χωρις συνταγη χρειάζεται αποφασιστικότητα και δέσμευση τόσο από τον ασθενή όσο και από το γιατρό.

 

Οι αλλαγές στη συμπεριφορά και τον τρόπο ζωής είναι αναγκαία στη θεραπεία της άπνοιας ύπνου. Ήπιος τύπος περιπτώσεων της διαταραχής αντιδρά καλά σε αλλαγές όπως η μείωση της κατανάλωσης αλκοόλ, τα φάρμακα για τον ύπνο και το κάπνισμα. Η απώλεια βάρους είναι μια καλύτερη θεραπεία που προτείνεται για παχύσαρκα άτομα. Ακόμη, τα επεισόδια μπορούν να μειωθούν χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό που κρατά τους ανθρώπους στο πλευρό τους καθ 'όλη τη διάρκεια του ύπνου.

 

Modafinil-Pills-and-Powder-Dropship-India

 

Για πιο σοβαρές περιπτώσεις άπνοιας ύπνου, συνήθως συνιστάται CPAP. Είναι η ευρέως χρησιμοποιούμενη και αποτελεσματική μέθοδος θεραπείας που χρησιμοποιείται τώρα. Ο ασθενής φοράει μάσκα καθ 'όλη τη διάρκεια του ύπνου και ο συνεχής αέρας αναγκάζεται σε όλα τα ρινικά περάσματα. Σταματά το λαιμό να καταρρεύσει καθ 'όλη τη διάρκεια του ύπνου. Μερικές από τις ανεπιθύμητες ενέργειες που μπορεί να εμφανιστούν είναι η ρινική απογοήτευση, πονοκέφαλοι και κοιλιακό φούσκωμα. Μερικές φορές, οι γιατροί προτείνουν οδοντιατρικές συσκευές για να χρησιμοποιήσει ο ασθενής σε μια προσπάθεια ελέγχου των διαταραχών του ύπνου. Αυτοί οι τύποι επιστομίων εφαρμόζουν πάνω από την κάτω γνάθο και βοηθούν στην επανατοποθέτηση της γνάθου καθ 'όλη τη διάρκεια του ύπνου. Υπάρχει η επιλογή provigil ελλαδα ή modafinil ελλάδα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σταματήσετε το πρόβλημα της υπνικής άπνοιας.

 

Μερικές φορές, η θεραπεία περιέχει χειρουργική επέμβαση για σκληρές περιπτώσεις. Τα παιδιά έχουν συνήθως αδενοειδεκτομές και αμυγδαλεκτομή για την εξάλειψη των διογκωμένων αδενοειδών και αμυγδαλών. Η πιο συνηθισμένη διαδικασία που γίνεται για την εξάλειψη του υπερβολικού ιστού στην πλάτη του λαιμού είναι η Uvulopalatopharyngoplasty που έχει ποσοστό επιτυχίας περίπου 50%. Πρέπει να γνωρίζετε ότι η τραχειοστομία χρησιμοποιείται μόνο σε άτομα με τους σκληρούς και απειλητικούς για τη ζωή τύπους διαταραχής του ύπνου. Αυτός ο τύπος χειρουργικής διαδικασίας περιέχει ένα μικρό κενό στον αγωγό καθώς και την εισαγωγή ενός σωλήνα στο άνοιγμα. Είναι κλειδωμένο καθ 'όλη τη διάρκεια των ωρών αφύπνισης αλλά παραμένει ανοιχτό καθ' όλη τη διάρκεια του ύπνου Το πρόβλημα του ύπνου Η άπνοια μπορεί να αντιμετωπιστεί μαζί με το σωστό σχέδιο θεραπείας, μπορείτε ακόμη και να ελέγξετε το modafinil τιμη για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημά σας.

 

Ακολουθούν ορισμένοι κανόνες σχετικά με την άπνοια ύπνου που πρέπει να ακολουθήσετε:

 

Αλλαγές στον τρόπο ζωής

 

 Στόχος του ελέγχου των ήπιων παραδειγμάτων διαταραχής του ύπνου, αλλαγές στην εργασία του τρόπου ζωής κοιτάζοντας διαφορετικές συνήθειες και δραστηριότητες του πάσχοντος. Όπως, το αδυνάτισμα μπορεί να ανακουφίσει σημαντικά την άπνοια ύπνου, καθώς η βαρύτητα ή η παχυσαρκία μπορεί να αυξήσει τη μείωση του αεραγωγού. Είναι ακόμη σημαντικό να αποφεύγετε τον καπνό, το αλκοόλ, τα ηρεμιστικά και ορισμένα άλλα φάρμακα όπως το modafinil φαρμακειο που μπορεί να χαλαρώσει περαιτέρω τους μυς του λαιμού και να προκαλέσει υπνηλία.

 

Χειρουργική διαδικασία

 

Διατηρώντας ανοιχτό τον αεραγωγό και επιτρέποντας την ελεύθερη ροή αέρα είναι ο πρωταρχικός λόγος πίσω από μια χειρουργική διαδικασία. Κάποιος εφεδρικός ιστός στον ουρανίσκο και το λαιμό που μπλοκάρει τον αεραγωγό μπορούν να αφαιρεθούν με τη λειτουργία.