Waarom Modafinil wordt beschouwd als een ideale optie in tegenstelling tot dexamphetamine?

Tot nu toe waren effectieve narcolepsiebehandelingen zeldzaam. Momenteel is er een nieuwe therapie voor Narcolepsie die bevestigt dat het een zeer succesvolle energizer is, genaamd Modafinil. Als je op zoek bent naar bestel modafinil online, zorg ervoor dat u leest over de doseringen en raadpleeg de arts.

Zoals u misschien wel of niet weet, zijn er tot nu toe niet veel succesvolle therapieën voor narcolepsie geweest. De enige therapie met narcolepsie die daadwerkelijk relatief effectief is gebleken, is medicinale doses dexamphetamine.

33602814_7750651a44

Standaard Narcolepsiebehandelingen

Tot een paar jaar geleden was de geprefereerde en praktisch de enige behandeling voor narcolepsie met dagelijkse doseringen dexamphetamine. Dexamphetamine is een stimulerend middel waarvoor het lichaam klaarwakker moet zijn door opwindende dopaminereceptoren.

Het probleem met deze behandeling is dat dexamphetamine is:

1) Zeer verslavend
2) Produceert zowel euforie als een 'high'.
3) Ontwikkelt snel tolerantie.


Dus, narcoleptische klanten merken dat ze steeds hogere doseringen nodig hebben om exact dezelfde stimulerende resultaten te krijgen en wakker te blijven. Zo wordt een nieuw goedgekeurde EMA-goedgekeurde medicatie voorgeschreven door de artsen, genaamd Modafinil.

Nog een vreselijk nadelig effect van deze narcoleptische behandeling is dat, aangezien het beloningssysteem van de hersenen wordt gesproken met dopamine, en narcoleptica dit elke dag hameren met dexamphetamine, ze niet echt van het leven kunnen genieten of echt gunstige gevoelens van prestatie kunnen krijgen.

Aangezien dexamphetamine in feite de zenuwcellen overmatig prikkelt en doodt, blijft het probleem levenslang bestaan. Dit wordt nog verergerd door het feit dat elke dag langdurig gebruik dexamphetamine nodig is als therapie voor narcoleptica.

En dit is een absoluut moeilijke keuze om te maken.

Nieuwe Narcoleptische behandelingen ontdekt

Momenteel is er een geheel nieuwe narcoleptische therapie die energie krijgt op medisch gebied. Een gloednieuw medicijn genaamd Modafinil werd een paar jaar eerder gevonden en is nu op de markt als therapie voor narcolepsie.

Het geneesmiddel werkt op een andere manier dan dexamphetamine. In plaats van 'de stimulerende delen van de hersenen te prikkelen' schakelt het eenvoudigweg 'het slaperige deel van de hersenen uit'. Dat heeft te maken met de gemakkelijkste methode om het uit te leggen zonder in details te treden. Jij kan koop modafinil online zelfs zonder recept.

Koop Modafinil als behandeling voor narcolepsie

Momenteel is modafinil om verschillende redenen de premium narcolepsietherapie:

- het is niet verslavend.
- het ontwikkelt geen euforie of een 'high'.
- het heeft een lange levensduur van vijftig procent van 12-15 uur
- het 'smelt de geest niet' en ook individuen kunnen snel stoppen en zich regelmatig voelen.
- het is goedkoop omdat lagere doseringen veel minder vaak nodig zijn.
- in tegenstelling tot dexamphetamine dat een enorm misbruikpotentieel heeft, is er geen kans op misbruikcapaciteit met Modafinil.

Modafinil is het allerbeste als het gaat om narcolepsiebehandelingen.

Modafinil wordt op de markt gebracht onder verschillende merknamen, afhankelijk van in welk land u woont. Het wordt Provigil genoemd in de Verenigde Staten, en ook in het VK, als Alertec in Canada en Modavigil in Australië.

Wil je leren hoe koop modafinil Nederland veilig online? Als dat inderdaad het geval is, ga dan NU naar modafinil247.net!